Gratis webinar – Kom godt i gang med High Power Laser

Et must-see for alle, der overvejer high power laser til klinikken, og for dig, som gerne vil maksimere og effektivisere brugen af high power laseren som behandlingstilbud.

Se med på dette GRATIS webinar og lær hvordan du får mest muligt ud af din markedsføringsindsats omkring high power laser på den travle klinik – optimér din indsats og klinikkens potentiale.

Gratis webinar_optimer indsats omkring laser

 

 

 

Penetration_500x500    LightForce FX With Glow_500x500

Skulle du være forhindret i at deltage i LIVE webinaret, så registrer dig alligevel – når webinaret er klar on-demand, får du en mail med link til det streamede webinar – det er gratis og helt uforpligtende.

 

Om high power laser

LightForce FX high power laser adskiller sig markant fra de gængse terapeutiske lasere på markedet på mange punkter. Først og fremmst er det den eneste terapeutiske laser, der er udviklet specielt med henblik på MSK behandling, den kan dermed behandle langt dybere og mere effektivt end de overfladisk behandlende lasere. Det kommer både dine patienter, dig som behandler og din klinik til gode. Du behandler effektivt, sparer tid og sparer dig selv.

climber__500x500 Treatment_Neck_500x500

Den er uovertruffen på markedet for terapeutisk laserbehandling og er udviklet af LiteCure, som har flere årtiers erfaring med den kliniske og terapeutiske meget veldokumenterede brug af high power laser (level IV). Med terapeutisk high power laserbehandling genereres en reaktion i det skadede væv/område via en proces, der klinisk kaldes photobiomodulation. Processen stimulerer vævets egen regenereringsproces på celleniveau.

mature male paddler exercising (turning boat using rudder stroke with his wing carbon fiber paddle) in a home built wooden sea kayak on lake, fall scenery in Colorado, view from kayak bow Treatment_Elbow_500x500

Stop smerterne og start restituering hurtigere med LightForce FX fra LiteCure, den første laser udviklet specielt til behandling af bevægeapparatet – mere end 30 års erfaring samlet i ét let, effektivt og overskueligt apparat.

Snowboarder_500x500 Treatment_Foot13_500x500